iltis-normal.jpg

Suomessa on kiva asua, mutta yhden (no okei on niitä useampikin) asian haluaisin muuttaa jos voisin. Sen että suomessa kasvaisi ympäri vuoden marjoja. Mustikoita, vadelmia, mansikoita, karhunvatukoita, kaikkea ihanaa. Pakastemarjat on ihan kiva juttu, mutta kukapa ei mielummin söis tuoreita marjoja? Joo ja saa kaupasta tuoreita marjoja, mutta ne on tuotu jostain Kiinasta suomeen ja maksaa 500€ litra. 

Musta on tullu myös Lidlin kantisasiakas, vaikka joskus pari vuotta sitten vannoin etten koskaaaaaan käy Lidlistä. Mutta, siellä on oikeesti toimivaa tavaraa, ja hyvään hintaan. Okei, ei lidlit ehkä oo maailman houkuttelevia ulkonäön perusteella, mutta tuotteet on hyviä. Mm. pensasmustikat ja karhunvatukat oli tarjouksessa. Olihan niitä pakko ostaa pari 125g rasiaa. Ihan vain että jaksaa kesään saakka.

Mietin pitkään kuinka nämä kalliit aarteet söisin... mielessä kävi smoothie, mutta ei, siinä ne menisi hukkaan. Päätin että syön marjat niille sopivalla tavalla, eli rahkan kanssa. Niin että marjojen maku pääsee oikeuksiinsa. En voi muuta sanoa kun että N-A-M. Tule kesä jo.