Töttöröö!

Kuten otsikosta ja blogin tyhjyydestä voi päätellä, uusi blogi on synnytetty! Synnytystuska oli samanlainen kuin poikaani synnyttäessä, eli ei mitn. Kiireiseksi sektioksi tämä ei kuitenkaan mennyt.

Syy siihen miksi perustin uuden blogin on se että ihana vuodatus.net poisti aikaisemmasta blogistani (ja niiden monien muidenkin käyttäjien) kuvat, ja kuvat nyt vain ovat aika oleellinen osa ruokablogia. Ajattelin ensin että en lapsen hoitamiselta kerkeä blogia kirjoittamaan, mutta nyt viimeaikoina olen saanut aikaiseksi sellaisia ruokaluomuksia ja ajatuksia että oikein harmitti ettei ollut blogia mihin niitä kirjoittaa.

Viimekertaisesta ruokablogista ruokafilosofiani on hieman muuttunut. Tietenkin kuljen jenkkiläisten terveysintoilijoiden mukana, ja ajattelin haastaa itseni kokeilemaan raakaruokaa, kasvisruokia ja muutenkin terveellisempää ruokavaliota. Olen aina ollut kovin kaikkiruokainen, mutta aikaisemmin lautaselta löytyi lähinnä LIHAA ja salaattia. 

Nyt varsinkin kun lapsi on syntynyt ja alkaa olemaan sen ikäinen että soseita aletaan kokeilemaan ja poitsu kattelee mitä me suuhun laitetaan, koen olevani vastuussa pojan ruokatottumuksista ja siitä minkälaisen opin poika saa. 

Toinen intohimoni on kahvi. Onko mitään parempaa kuin juoa vastajauhettua kahvia ihanasta kupista. No okei, on. Mutta suusta laitettavan tavaran sektorilla ei ole mitn parempaa. Me ollaan sen verran vanhankantasia ettei omisteta mitään hienoa sähköllä toimivaa kahvipapujauhantamasiinaa, vaan meillä kahvipavut jauhetaan miesvoimin, kirjaimellisesti.

Mutta, kaksihampainen kaveri vaatii lattialla ruokaa. Riennän apuun. 

Palaamisiin kokeilujen parissa.

- J