Eilen jo toitotin sitä kuinka paljon tykkään punajuurista. Samalla sekunnilla tuli mieleen jo syksyllä tehty piirakka johon tuli punajuuria ja vuohenjuustoa (tässä käytin niitä oman maan punajuuria). Tämä on nopea tehdä, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan super hyvääääää!

Tähän piirakkaan tarvitset:

  • Perus suolainen piirakkapohja (joko valmis tai itse tehty)
  • Tuoreita punajuuria
  • Vuohenjuustoa
  • Kuivattuja yrttejä (itse käytin sekoitusta)
  • Suolaa
  • Kananmunia 
  • Maitoa

Viipaloi punajuuret ja vuohenjuusto. Lado piirakkavuoan pohjalle vuohenjuusto ja päälle punajuuret. Riko kananmunan keltuaiset ja lisää tilkka maitoa ja yrtit ja suola joukkoon. Kaada piirakan päälle ja paista 200 asteessa. 

vuohenjuusto-normal.jpg