touko%20nukkuu-normal.jpg

Meidän puol vuotias on keksinyt että yölläkin voi heräillä. Ensimmäiset 5,5kk nukuttiin koko yöt (joo, tiedän luksusta). Syytän tästä asiasta selältä mahalleen menoa, sillä nyt sit tehdään öisinkin, just in case ettei taidot unohdu.

Anyhow, käyn joka yö kolmen jälkeen jonkilaisen taistelun siitä että unia jatketaan. "tutti suuhun" "tutti pois suusta" "tutti suuhun" "tutti pois suusta" jne jne jne jne. Taistelin viimeyönä 04:45-06.00... arvatkaa oliko kivaa?? Tein vielä sen virheen että kuvittelin pojan nukahtaneen, ja menin käymään vessassa minkä aikana tutti oli tippunut ja poika viuhto pitkin sänkyä. Olen miettinyt pääääääääni puhki että olisiko nukahtamiseen mitään nopeampaa kikkaa, en keksi mitään. Jos pojalle ei anna tuttia nukahtamiseen, sitten itketään. Onko nää nyt niitä äitiyden haasteita? Me ollaan päästy pojan kanssa niiiin helpolla etten oikeasti saisi valittaa, mutta olen lähinnä täällä yhtenä kysymysmerkkiä. WHAT TO DO?

Hyviä ideoita otetaan siis vastaan. Kuinka saan puolivuotiaan nukahtamaan aamuyöllä uudestaan, joka on SILMÄT KIINNI, pulpauttaa tuttia pois suusta, itkee jos sitä ei saa, ja kääntyy mahalleen jatkuvasti nukahtamatta kuitenkaan siihen asentoon.