kananamunaaaaaaa-normal.jpg

Mä olen vähän sellanen kokkailija että tykkään siitä että ruoka näyttää hyvältä, värikkäältä ja uudenlaiselta. En nyt sano että aina pitäisi olla kikkailemassa jotain uutta, mutta joskus on hauska piristää lautasta vähän jollakin uudella jutulla.

Viimeviikkoisen illan piristäjänä oli tämmöinen sapuska. Eli ihan perus paistettu kananmuna, mutta paistoin kananmunan paprikasiivun keskellä. Heitin pannulle mukaan myös muutaman paprikan palan ja herkkusieniä (meillä herkkiksiä). Kaikki paistoin kookosöljyssä. Maustoin pippurilla ja suolalla. Mutta nämähän voi maustaa ihan oman maun mukaan. 

Suosittelen leikkaamaan paprikasta mahdollisimman tasaisen siivun, jotta kananmuna ei valahda reunoilta ulos. Ja käyttämään myös pannua joka ei ole kovera;)....

Nämä tämmöiset ovat meillä suosittua välipalaa tai iltapalaa. Ei pahemmin syödä leipää, vaan mielummin syömme jonkin lämpimän ruuan. Se ei yleensä tarkoita pastaa tai muuta "raskaampaa" vaan uunijuureksia, tai pannulla paistettua kananmunaa ja vihanneksia. Sekä tietty hedelmäsalaattia (tuoreista tehty). 

Mikä on teidän iltaherkku?